URA: Procesi koje je pokrenula 43. Vlada nezaustavljivi

URA: Procesi koje je pokrenula 43. Vlada nezaustavljivi

Procesi koje je pokrenula 43. Vlada nezaustavljivi, poručili su iz GP URA.

“Na današnji dan i istorijsku pobjedu pravde u Crnoj Gori čekali smo punih trideset godina, pa ni tragikomična zapomaganja vrijednosnih blizanaca Zorana Piperovića i Miloša Pižurice (PES) ne mogu pokvariti utiske. Jednako su se i Piperović i Pižurica nadali današnjem raspletu i jednako su pomogli da do njega dođe, pa im možemo samo poslati dvije ture kokica, jer klupko nastavlja da se raspetljava i to više niko ne može spriječiti”, navode u saopštenju.

URA podsjeća da je upravo bivši premijer Dritan Abazović “smijenio danas uhapšenog SDT-a Milivoja Katnića, omogućio postavljanje GST-a Vladimira Novovića” i prvi put, poručuju iz URA-e, u Skupštini Crne Gore, nacrtao šemu “te organizovane kriminalne grupe i javno prozvao sve koji su na vrhu piramide”.

“Dok za postojanje gospodina Pižurice i 90 odsto ostalih funkcionera PES-a (ili bar onoga šta je od PES-a ostalo) do 30. avgusta nijesu znali ni ispred zgrade, a svoje političke stavove su krili kao zmija noge, ne bi li ugrozili lagodne pozicije koje su dobijali zahvaljujući DPS-u. Sav dopirnos PES-a današnjem danu ogleda se u orkestriranim napadima na šefa SPO Predraga Šukovića, kojeg nijesu uspjeli smijeniti, niti diskreditovati, pa je bolje da se okanu daljih medijskih istupa i barem pokušaju prikriti sopstvenu sramotu”, ukazali su u pokretu URA.

URA je pozvala Zorana Piperovića, Spajića, Pižuricu, Milovića i ostale funkcionere PES-a da, kako navode, odustanu od “pomaganja mafije”, jer su procesi koje je pokrenula 43. Vlada nezaustavljivi.

“Čak je i njihovim nalogodavcima iz tih krugova jasno da od PES-a više nema vajde i da je vrag odnio šalu. Pozdravljamo akciju SDT-a i SPO, odnosno Vladimira Novovića i Predraga Šukovića i ohrabrujemo ih da nastave ovim putem, a funkcionerima PES-a i Spajićevom ujaku šaljemo puno toplih pozdrava u ovim vrelim i izuzetno interesantnim danima”, poručili su iz pokreta URA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.