SAD presrele nekoliko ciljeva iznad Sirije i Iraka
SAD PRESRELE NEKOLIKO CILJEVA IZNAD SIRIJE I IRAKA/ - FOTO: SHUTTERSTOCK

SAD presrele nekoliko ciljeva iznad Sirije i Iraka

SAD su presrele nekoliko ciljeva iznad Sirije i Iraka, javlja saudijska Al-Arabija.

Sirija stavlja sisteme protivvazdušne odbrane oko Damaska i vojnih baza u stanje visoke pripravnosti, prenosi Haaretz.

Jordan i Irak su takođe zatvorili vazdušni prostor i obustavili sav vazdušni saobraćaj, javlja Haaretz.

Potparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari potvrdio je da je na desetine dronova lansirano iz Irana, i da oni idu ka Izraelu.

Hagari ističe da izraelsko vazduhoplovstvo prati dronove, ali napominje da će im trebati dva sata da stignu do Izraela, piše Times of Israel.

- Zajedno sa našim partnerima, IDF (Izraelske odbrambene snage) deluju punom snagom kako bi odbranili državu Izrael i ljude Izraela. Ovo je misija koju smo odlučni i spremni da ispuni - naveo je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.