Policija oduzela 26 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba
PRONAĐENA MARIHUANA/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE

Policija oduzela 26 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Službenici Sektora granične policije su danas na području Kučkih korita uhapsili N.LJ. (33) nakon što su kod njega pronašli oko 26 kilograma marihuane, saopšteno je iz policije.

- ​Službenici Sektora granične policije su, preduzimajući planske operativno-taktičke mjere i radnje, uočili dva nepoznata lica koja, krećući se iz pravca Republike Albanije, na leđima nose džakove koje su nakon ulaska na teritoriju Crne Gore u mjestu Kučka korita, predali N.Lj. (33) - navode u saopštenju.

Kako dodaju, uz konsultaciju sa tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršen je pretres vikendice koju koristi N.Lj. u gore pomenutom mjestu, kojom prilikom su pronađena dva džaka sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne težine oko 26 kilograma.

- Po nalogu postupajućeg tužioca N.Lj. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u zakonskom roku - zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.