Marina Rajčić: Protiv Njemačke moramo mnogo bolje

Marina Rajčić: Protiv Njemačke moramo mnogo bolje

Crnogorske rukometašice ostvarile su startnu pobjedu na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koje će se ove godine održati u Parizu.

Ispred Crne Gore je sjutra vjerovatno najteži rival, a potom i meč sa Slovenkama u nedjelju, nakon kojeg ćemo, svi nadamo, proslaviti četvrto uzastopno učešće na najvećoj sportskoj smotri sportista.

Rukometašice će na današnjem treningu pokušati da isprave greške iz meča sa Paragvajem i da mnogo bolje otvore utakmicu sa Njemačkom.

“Jučerašnja utakmica je bila teža za nas, naravno znale smo što nas očekuje, već smo igrale na prvenstvu sa njima. Ali opet, kad nema tih utakmica konstantno, onda nam treba malo vremena da uđemo u utakmicu, da osjetimo taj njihov ritam i njihovu brzinu. Na kraju najbitnija je ta pobjeda. Jeste da nismo igrale kako treba, da smo imale grešaka, ali ako je to trebalo da se desi, bolje da je to bilo juče” izjavila je kapiten naše reprezentacije Rajčićeva.

Marina Rajčić kaže da reprezentativke Crne Gore veoma dobro poznaju selekciju Njemačku i da znaju odakle prijeti najveća opasnost.

“Znamo što na čeka sjutra, jedna veoma kvalitetna ekipa. igrale smo sa njima na Evropskom prvenstu 2022. godine u Crnoj Gori. Imaju dobre bekove šutere, brza krila, baš dobru ekipu. Sigurno da ćemo od danas na treningu popraviti neke stvari i sjutra dočekati utakmicu spremne”, dodala je Rajčićeva.

Njemačka je na startu kvalifikacija pobijedila Sloveniju 31:25. Samo bekovska trojka je postigla 19 golova.

Sjutra treba očekivati dosta tih otvorenih šuteva ali i pružiti mnogo bolju igru nego u utakmici sa Paragvajem.

“Zavisi kako počne utakmica, naravno, nekad početak utakmice može da nas iznenadi, ali utakmica se igra 60 minuta. One igraju na domaćem terenu, sigurno da će imati snage za još jednu utakmicu, pretpostavljam da tako razmišljaju, da i one sjutra završe sve. Ali mi se nećemo dati, daćemo svoj maksimum i sigurna sam da ćemo sjutrašnju utakmicu mnogo bolje otvoriti i igrati mnogo bolje nego što smo juče” zaključila je Rajičićeva.

Izvor:Aktuelno.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.