Sjutra oblačno sa sunčanim intervalima

Sjutra oblačno sa sunčanim intervalima

U Crnoj Gori sjutra će biti uglavnom oblačno i suvo vrijeme.

Na sjeveru Crne Gore sjutra će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Temperatura vazduha do 17 stepeni.

Na jugu, pretežno ili djelimično sunčano.

Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 21 stepen. More malo talasasto. Vjetar slab do umjeren, zapadnih smjerova. Temperatura mora 17 stepeni.

Narednih dana na sjeveru, u petak i subotu sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost i svakodnevno osjetno toplije vrijeme.

Vjetar slab do umjeren u planinama i pojačan, južni i jugozapadni.

Na jugu, u petak i subotu pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Temperatura vazduha postepeno u porastu.

Prognoza za Evropu

U zapadnoj i centralnoj Evropi i sjutra mjestimično kiša i pojačan južni i jugozapadni vjetar. Više padavina očekuje se na britanskim ostrvima, a iznad dijela Skandinavije vratila se zima sa sniježnim padavinama. Na Mediteranu, Pirinejima, južnim i dijelu istočnih predjela, pretežno sunčano ili promjenljivo oblačno. Najviša dnevna temperatura u glavnim gradovima od -1 stepen u Oslu, do 26 u Atini.

Prognoza za Balkan

Na Balkanu uglavnom suvo, s više sunčanih perioda. Najsunčanije na sjeverozapadu, a ujutru i poslijepodne samo ponegdje u centralnim predjelima slaba kiša. Temperatura bez promjene, od 15 do 20 stepeni, a na području Grčke nešto viša.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.