Policajac bježao službenim vozilom sa 102 kg marihuane

Policajac bježao službenim vozilom sa 102 kg marihuane

Policajac na patrolnoj dužnosti u sjeverozapadnoj Grčkoj uhapšen je poslije potjere kolega dok je svoj službeni automobil koristio za šverc marihuane - saopštile su vlasti.

Osumnjičeni je u petak priveden u lučkom gradu Igumenici zajedno s Albancem u neobilježenom policijskom vozilu sa 102 kilograma marihuane.

Policajac se prvo oglušio o naređenja svojih kolega da zaustavi vozilo radi kontrole i krenuo u bijeg, ali je njegov auto naletio na parkirana vozila.

Uhapšen je još jedan policajac koji je u petak bio u patroli sa osumnjičenim, a navodno je nađen u kafeu 20 kilometara dalje.

Sva trojica su optužena za šverc droge.

Kroz područje Igumenice kod granice s Albanijom krijumčare se velike količine marihuane u Grčku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.