Pucnjava u Pensilvaniji: Najmanje tri osobe poginule
Foto: AP Photo/Michael Catalin

Pucnjava u Pensilvaniji: Najmanje tri osobe poginule

Najmanje tri osobe su poginule u pucnjavi u Fols Taunšipu u Pensilvaniji u subotu ujutro, saopštili su zvaničnici, prenosi SiEnEn (CNN).

 - Istražujemo masovno ubistvo koje se jutros dogodilo u gradu - rekao je za SiEnEn predsjednik gradskog nadzornog odbora Džef Dens. 

Dodaje da su tri osobe ubijene na dvije različite lokacije, a radi se o porodičnom nasilju.

Policijska uprava Fols Taunšipa tek treba da potvrdi smrt.

Nakon smrtonosne pucnjave, osumnjičeni je "oteo građanina na trećoj lokaciji", dodao je Dens.

- Počinilac je naoružan i opasan, a njegova lokacija je nepoznata. Istražujemo uz pomoć kancelarije okružnog tužioca i FBI-a - naveo je Dens.

U izjavi za SiEnEn, direktor za komunikacije Okružnog tužioca okruga Baks Manuel Gamiz mlađi rekao je da znaju za situaciju u tom gradu i da rade na prikupljanju više informacija.

SiEnEn je kontaktirao FBI za informacije, ali nije dobio odgovor.

I u susjednom mjestu javili su da se nadgleda saobraćaj i granice. Policijska uprava grada Midltauna saopštila je u objavi na Fejsbuku da su svjesni pucnjave i da od stanovnika traže da preduzmu mjere predostrožnosti.

- Izgleda da je ubica ušao u naše gradske granice. Ne putujte u Fols Taunšip do daljeg. Ako živite u oblastima koje se graniče sa njima, trebalo bi da se sklonite. Naložili smo da se tržni centar zatvori do daljeg - saopštila je policijska uprava Midltauna.

Kongresmen Brajan Ficpatrik, koji predstavlja okrug Baks, napisao je na društvenom mreži Iks da je došlo do krađe automobila i dvije pucnjave u Fols Taunšipu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.