Mandić: Nastavak sjednice Skupštine 18. marta
Andrija Mandić

“Vrijeme je za zrele i kompromisne odluke“

Mandić: Nastavak sjednice Skupštine 18. marta

Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biće nastavljena u ponedeljak, 18. marta 2024. godine u 12 časova, saopštio je presjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

“Vođen interesima građana Crne Gore koji u ovom momentu od parlamentarne većine traže ozbiljnost i potpunu posvećenost ključnim reformama u našoj zemlji, želim da obavijestim javnost Crne Gore da će Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biti nastavljena u ponedeljak, 18. marta 2024. godine u 12 časova.  Nemam sumnje da ćemo iz postojećeg nesporazuma u Vladi Crne Gore izaći sa novim sporazumom”, naveo je Mandić u izjavi dostavljenoj medijima.

U konačnom, prema njegovim riječima, sporazum treba napraviti na vrijeme i on ne mora da riješi sve probleme, ali, kako kaže, “treba da riješi bar postojeći nesporazum”.

“Zato je od izuzetne važnosti da svi budemo posvećeni istom cilju i da postižemo zajedničke rezultate na putu boljeg života svih građana. Vrijeme je za kompromise i zrele odluke i očekujem da se svi u parlamentarnoj većini vode upravo tim idejama”, poručio je Mandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.