Gaf britanske voditeljice se dijeli mrežama: Političara nazvala se*onjom
Screenshot/Sky News

Gaf britanske voditeljice se dijeli mrežama: Političara nazvala se*onjom

Gaf britanske voditeljice Sophy Ridge dijeli se mrežama nakon što je u emisiji nespretno političara nazvala se*onjom.

Naime, Ridge je voditeljica Sky Newsa, a na snimku se može čuti kako raspravlja o idejama političara Leeja Andersona za reformu Velike Britanije.

"On je jedan od posljednjih se*onja u torijevskom takozvanom crvenom zidu koji se urušava", kazala je voditeljica te se blago nasmijala kada je shvatila šta je izgovorila.

Ridge je zapravo zamijenila riječ "bricks" (eng. cigle) s pojmom "pricks" koji ima pogrdno značenje.

Iako je shvatila svoju grešku, nastavila je bez ispravljanja i zastajkivanja uz blagi osmijeh.

Snimak se odmah počeo dijeliti na mrežama, a neki su čak tvrdili da je to namjerno izgovorila. Također, sličan gaf joj se desio još jedanput kad je drugom političaru Jeremyju Huntu pogriješila prezime i nazvala ga pogrdnim imenom.

Izvor KLIX.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.