ČLANOVI BIJELOG DUGMETA SE SVAĐALI ZBOG PARA?! Alen Islamović otkriva kakvi su odnosi bili u bendu! BREGOVIĆ HTEO DA SMIRI STRASTI

ČLANOVI BIJELOG DUGMETA SE SVAĐALI ZBOG PARA?! Alen Islamović otkriva kakvi su odnosi bili u bendu! BREGOVIĆ HTEO DA SMIRI STRASTI

Bivši pjevač Bijelog dugmeta Alen Islamović gostovao je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića, a kada je izveo jednu svoju pjesmu uz gitaru bilo je jasno da ga moćan glas i dalje savršeno služi.

Na pitanje voditelja da li je istina da su se članovi benda najčešće svađali zbog novca, pjevač je uz osmijeh pomalo zagonetno odgovorio:

- Mislim da jeste.

Nakon toga rekao je da je kada je on došao u bend podjela zarađenog novca od svirki i ploča bila dijeljena na ravne časti, ali da nije upoznat sa tim kakva su pravila važila prije njegovog dolaska.

- Nas je bilo osam. Sedmoro nas u bendu i menadžer osmi. Zarada od svirki i ploča se uvek dijijelila na jednake delove, s tim što je Goran dobijao i tantijeme od pjesama, naravno, jer je on njihov autor.

Bregović je svakako Islamovića pozvao u Bijelo dugme zbog kvalitetnog i specifičnog vokala, a da li je osim toga razlog i to što vođa benda nije više mogao da trpi poroke nekih članova?

- Pa jeste i to. Bregović je hteo da malo smiri strasti. Kad sam ja došao u bend svi smo se vozili na svirke u istom kombiju. Međutim, prije toga to nije bilo tako. Nisu išli zajedno. Mi smo zajedno radili i družili smo se dobro.

IZvor:Kurir.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.