Podgorica: Pritvorenik teško povrijedio policajca u “betonjerci”

Podgorica: Pritvorenik teško povrijedio policajca u “betonjerci”

Policajac Odjeljenja bezbjednosti Podgorica Mićo Radović teže je povrijeđen kada ga je sinoć, tokom sprovođenja do pritvorskih prostorija, udario uhapšeni Z.V. (38) iz Podgorice, potvrđeno je portalu Standard iz policije.

“Sinoć je oko 20:45 časova u prostorijama za zadržavanje Odjeljenja bezbjednosti Podgorica fizički je napadnut policijski službenik radno angažovan na obezbjeđenju prostorija za zadržavanje, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Naime, prilikom izvođenja zadržanog lica Z.V. do toaleta, koji je u prostorijama za zadržavanje boravio zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, isti je fizički napao policijskog službenika M.R. i tom prilikom mu je nanio tešku tjelesnu povredu – naprsnuće lobanje. Lice je savladano uz upotrebu sredstava prinude – fizičkom snagom, i smješteno u prostoriju za zadržavanje”, navode iz UP.

Povrijeđeni policijski službenik je upućen na ukazivanje ljekarske pomoći u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore, te je zadržan na odjeljenju neurohirurgije radi daljeg posmatranja.

Osumnjičeni Z.V. je juče uhapšen zbog sumnje da je počinio više krađa u Podgorici.

“Sa događajem je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama Z.V. stiču elementi krivičnog djela teško ubistvo u pokušaju”, kazali su iz UP.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.