Tivat: Uhapšen vozač koji je pod dejstvom narkotika preticao kolonu vozila, kod njega pronađen kokain

Tivat: Uhapšen vozač koji je pod dejstvom narkotika preticao kolonu vozila, kod njega pronađen kokain

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su juče, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, u mjestu Markuševina, zaustavili i kontrolisali V. K., lice interesantno za službu.

Kako je saopšteno iz UP, šrilikom kontrole V.K. i vozila pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Tužilac koji je, kako dodaju, upoznat sa događajem izjasnio se da se u radnjama V.K. ne stiču elementi bića krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti, te je V.K. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Osim toga, ovo lice je testirano na prisustvo psihoaktivnih supstanci, te je utvrđeno prisustvo kokaina u njegovom organizmu.

“Dakle, protiv njega su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – upravljanje vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i preticanje kolone vozila. V.K. je priveden sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.070 eura”, navode iz UP.

Izvor:VOP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.