Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u školama: Udarac u leđa umalo koban za tinejdžera u Baru
SRADNJA STRUČNA ŠKOLA/ - DRAGAN STOJANOVIĆ

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u školama: Udarac u leđa umalo koban za tinejdžera u Baru

U Baru se prošle nedjelje dogodio još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, koji je, kako je objavila NVO Roditelji.me, umalo nije završio kobno.

Naime, u blizini Srednje stručne škole u Baru jedan učenik je nasrnuo na drugog, udarivši ga u leđa dok je jeo. Tinejdžer je umalo izbjegao tragičnu sudbinu, navedeno je danas na Fejsbuk stranici Roditelji.me.

Naime, nesrećni slučaj je izbjegnut zahvaljujući intervenciji prolaznika koji su blagovremeno reagovali. Slučaj je prijavljen policiji, istraga je u toku. Srednja stručna škola je sprovela istragu, nakon čega će biti izrečene kazne, navodi se u objavi.

- Udarac u vrat koji mu je vršnjak zadao sa leđa, u trenutku dok je jeo, umalo je prošle sedmice bio koban po život jednog tinejdžera iz Bara. Nesreća je izbjegnuta zahvaljujući brzoj reakciji i pribranosti slučajnih prolaznika, koji su se zadesili na mjestu gdje se i dogodilo nasilje, van školskog dvorišta tokom velikog odmora.

U toku je istraga policije o ovom događaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.