"Podržavamo Vladu u pravcu socijalnog i ekonomskog prosperiteta"

Tivatski inicijalni odbor Pokreta Evropa sad odlučno će nastaviti da podržava put socijalnog i ekonomskog prosperiteta koji je trasirala 44. Vlada na čelu sa premijerom Spajićem, poručili su iz tivatskog Pokreta Evropa sad.

Kako navode, uvažavaju sve što je do sad urađeno u prvih 100 dana rada Vlade.

"Prije svega povećanje minimalnih penzija, deblokadu pravosudja, značajan progres na putu evropskih integracija i važne kapitalne investicije, samo su uvod u program reformi koje slijede do potpune implementacije programa Evropa sad 2. Stabilna i posvećena Vlada sa čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju. Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku", piše u saopštenju.

Podrškom 44. Vlade Crne Gore i Pokreta Evropa sad kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, kako ističu, ove godine obezbijeđen je rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona.

"Posvećenim radom nastojaćemo da slijedimo prošlogodišnju dinamiku realizacije sa fokusom na kapitalne projekte.Tivat kao brend kada je turizam u pitanju prethodne godine je opravdao stečen epitet “najbolji mali Evropski grad za život u 2023”. Ako tome dodamo i rekordnu turističku sezonu, nemamo dilemu da smo na dobrom putu", zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.