Predsjednik Opštine Danilovgrad Grgurović napustio PES: Odluke vrha narušile vjeru u principe i vrijednosti
Grgurović, Foto: Privatna arhiva

Predsjednik Opštine Danilovgrad Grgurović napustio PES: Odluke vrha narušile vjeru u principe i vrijednosti

Član Glavnog odbora i Predsjedništva Pokreta Evropa sad i predsjednik Opštine Danilovgrad Aleksandar Grgurović podnio je ostavku na sve funkcije u pokretu.

On je kazao da su razlog neslaganja sa odlukama vrha Pokreta, koja su narušila njegovu vjeru u demokratske principe i vrijednosti na koje su se obavezali prilikom osnivanja Pokreta.

"Naravno, ne mogu zanemariti uspjehe koje smo postigli, kako na državnom tako i na lokalnom nivou, niti zanemariti činjenicu da smo kao Pokret na sva tri izborna ciklusa ostvarili značajne rezultate u Danilovgradu, nadmašujući državni prosjek za više od 10 odsto", rekao je Grgurović.

On je rekao da unutrašnje odnose i političke dinamike unutar samog Pokreta neće komentarisati, ali da odluka o napuštanju nije rezultat lakomislenog razmišljanja.

"Izražavam iskrenu zahvalnost svim članovima Pokreta na podršci, saradnji i povjerenju. Svim svojim, sad već bivšim, kolegama iz Pokreta Evropa Sad! želim puno uspjeha kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu", rekao je Grgurović.

Dodao je da njegova odluka ne znači kraj borbe za pravedniju i demokratskiju Crnu Goru, ali da će od ovog trenutka svoju energiju usmjeriti na druge, moralno ispravnije puteve, prije svega na unapređenje i poboljšanje uslova života u Danilovgradu.

PES je juče napustio i Ivan Laković, takođe član Glavnog odbora.

Izvor Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.