Milatović: Moja ostavka ne treba da opterećuje javnost, obavijestiću ako se odlučim na drugačije političko djelovanje

Milatović: Moja ostavka ne treba da opterećuje javnost, obavijestiću ako se odlučim na drugačije političko djelovanje

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović poručio je danas da njegova ostavka na sve funkcije u Evropi sad ne treba da opterećuje crnogorsku javnost.

“Što se tiče ostavke svima je sve jasno i jasan sam bio i precizan u svom obavještenju. Ono sto želim da poručim je da moja ostavka ne treba da opterećuje crnogorsku javnost. Ali isto tako u odnosu na određene stvari koje su se dešavale u posljednjih par mjeseci ne bih da dajem svoj legitimitet. Ja sam tu bio fer i vrlo jasan”, kazao je Milatović novinarima u Podgorici.

Što se tiče moje budućnosti javnost je prepoznala da sam u prethodnom periodu bio posvećen predsjednik države i to će tako ostati, poručuje Milatović.

“Ukoliko se odlučim na drugačije političko djelovanje obavijestiću javnost o tome”, kazao je Milatović, dodajući da na dalja novinarska pitanja ne može da odgovori zbog obaveza u Tirani.

Izvor: AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.