Knežević: Da sam znao da će neki ovako da se iznerviraju zamolio bih Dodika da ostane do vikenda
Foto: Twitter

Knežević: Da sam znao da će neki ovako da se iznerviraju zamolio bih Dodika da ostane do vikenda

Lider DNP-a Milan Knežević sastao se danas sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i tom prilikom mu poklonio sliku Petra II Petrovića Njegoša. Kako je napisao na društvenoj mreži X, zamolio bi Dodika da ostane do vikenda da je znao da će se pojedini toliko iznervirati.

"Da sam znao da će neki ovako da se iznerviraju zbog dolaska Dodika, zamolio bih ga da ostane do vikenda. P.S. Nestašica je bromazepama u DPS-u, a kokain ih samo oznoji i digne im pritisak", naveo je Knežević.

Dodik se danas sastao sa predsjdnikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandiće, a obišao je i Saborni hram Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Prije posjete Crnoj Gori, Dodik je boravio u Rusiji i Bjelorusiji.

Nekoliko desetina građana okupilo se danas u znak protesta ispred Skupštine zbog posjete Dodika Crnoj Gori, a neki od tranparenata koje su razvili glasili su: "Putinovi potklisari nijesu dobrodošli", "Dalje ruke od promjena granica", "Za cjelovitu i nedjeljivu BiH"...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.