Maloljetnik napravio umrlicu učeniku, zalijepio na ogradu škole u Tuzima

Maloljetnik napravio umrlicu učeniku, zalijepio na ogradu škole u Tuzima

Podnijeta krivična prijava

Krivična prijava podnijeta je protiv maloljetnika (14) nakon što je kreirao i distribuirao umrlicu sa fotografijom drugog maloljetnog lica, na način što je više primjeraka zalijepio na spoljašnju ogradu osnovne škole u Tuzima.

Kako je saopšteno iz Uprave policije (UP) protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa, portreta i snimka drugog maloljetnka.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica starog 14 godina, koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka, a na štetu drugog maloljetnog lica. Naime, osumnjičeni je krivično djelo koje mu se stavlja na teret izvršio tako što je, u društvu sa još dva lica starosti ispod 14 godina, kreirao i distribuirao umrlicu sa fotografijom oštećenog lica na način što je više primjeraka zalijepio na spoljašnju ogradu osnovne škole u Tuzima i na jedan manji objekat koji se nalazi u blizini ove škole - piše u saopštenju UP.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.