Čarapić: Pod hitno ispitati navode o napadu učenika na nastavnika
Vasilije Čarapić

Čarapić: Pod hitno ispitati navode o napadu učenika na nastavnika

Poslanik Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić poručio je da je neophodno hitno ispitati navode o napadu učenika na nastavnika u Osnovno školi ``Savo Pejanović`` jer se radi o, kako je kazao, potpuno ``neprihvatljivom i poraznom činu nasilja``.

Čarapić je kazao da prosvjetni radnici zaslužuju poštovanje i sigurnost u obavljanju svojih dužnosti.

“Nadam se brzom pravnom procesu i odgovarajućim sankcijama”, istakao je on u objavi na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, među učenicima i roditeljima te škole dijeli se video snimak iz učionice na kojem se vidi obračun učenika devetog razreda i nastavnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.