Šaranović uručio crnogorski pasoš Atingre

Šaranović uručio crnogorski pasoš Atingre

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović uručio je crnogorski pasoš rukometašici Armel Atingre (Armelle Kelly Attingre) iz Republike Francuske, kao licu čiji je prijem u crnogorsko državljanstvo od posebnog značaja za sportski interes naše države, saopšteno je iz Ministarstva unutrrašnjih poslova.

Attingre je na ovaj način zvanično stekla pravo da nastupa u dresu crnogorske ženske rukometne reprezentacije.

- Rukometni savez Crne Gore je istakao da ovo predstavlja veliko pojačanje za nacionalni tim za buduće nastupe na mnogim međunarodnim sportskim takmičenjima, s obzirom na to da se radi o mladoj i perspektivnoj igračici, koja trenutno spada u red najboljih golmanki u Evropi - navode iz ministarstva.

Šaranović se tokom susreta zahvalio perspektivnoj rukometašici na doprinosu koji daje crnogorskom rukometu i poželio uspjeh u daljoj rukometnoj karijeri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.