Pun mjesec donosi ljubav za tri horoskopska znaka

Pun mjesec donosi ljubav za tri horoskopska znaka

Februar 2024. je energetski najnabijeniji mjesec, jer nas osim konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje prelijep pun mjesec u Djevici s trigonom prema Jupiteru

Energija ljubavi, tople i prijatne veze biće u vazduhu 24. februara – samo se prepustite.

Bik

Pun mjesec se događa u vašem ljubavnom sektoru, s trigonom prema Jupiteru u vašem znaku.

Možda ćete sresti osobu koja će uticati na vaše samopouzdanje i njene riječi o vama promijeniće vaše shvatanje ljubavi.

Najvjerovatnije ćete tajno da se vidite ili će osoba biti povezana s vašim poslom. Ovo je aspekt kancelarijske romanse, piše Atma.hr.

Djevica

Pun mjesec 24. februara je u vašem znaku – očekuje vas vedar događaj, jer ćete biti u centru pažnje.

Najvjerovatnije će neka osoba da vam prizna svoja osjećanja ili će vam reći nešto što će uticati na vaše mišljenje o vezi.

Na primjer, shvatićete da ste nosili ružičaste naočare kada je u pitanju razumijevanje suštine ljubavi, ali sada će vam one pasti.

Ribe

Pun mjesec u sektoru odnosa donijeće vam susret s osobom suprotnog pola, kao i sumiranje romanse koja bi mogla da traje.

Najvjerovatnije ćete 24. februara imati značajan sastanak s posebnom osobom, a ona može biti prilično ozbiljna i starija od vas.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.