Donacija vrtiću Poletarac od 10.500 eura

Donacija vrtiću Poletarac od 10.500 eura

Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, prof. dr Anđela Jakšić-Stojanović, održala je sastanak sa menadžerom kompanije Kidzone d.o.o – Jumbo za Crnu Goru, Milošem Pižuricom.

Povod sastanka je donacija u iznosu od 10.500 eura koju je kompanija Kidzone d.o.o – Jumbo opredijelila za JPU ,,Đina Vrbica” – vrtić Poletarac.

Donirana sredstva biće iskorišćena za nabavku dvorišnog mobilijara koji će poboljšati uslove boravka djece u vrtiću.

Ministarka Jakšić-Stojanović se zahvalila na donaciji i napomenula kako ovo predstavlja dobar primjer saradnje sa društveno odgovornim kompanijama u Crnoj Gori, sa ciljem poboljšavanja uslova boravka u vrtićima i kompletnog ambijenta u kojem naši mališane provode vrijeme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.