Tviter suspendovao nalog udovici Alekseja Navaljnog
Ilustracija

"Dozvolite da bude sahranjen dostojanstveno“

Tviter suspendovao nalog udovici Alekseja Navaljnog

Društvena mreža "X" suspendovala je nalog udovici ruskog opozicionara i jednog od najglasnijih kritičara predsjednika te zemlje Vladimira Putina Alekseja Navaljnog, Juliji, prenosi N1.rs.

Kako prenosi Sky news, nije poznato zašto je to učinjeno. Navodi se samo da X obustavlja naloge koji krše pravila te društvene mreže.

1907190

Foto: Screenshot

Ranije danas na mreži X Julija Navaljnaja je pozvala Kremlj da “preda Aleksejevo tijelo i dozvole da bude sahranjen dostojanstveno“.

Takođe je kazala “da je nije briga kako sekretar za štampu ubice komentariše njene riječi“.

Prije toga ona je optužila Putina da je ubio njenog muža, dodajući da će ubrzo biti obezbjeđeni dokazi za njenu tvrdnju.

Kremlj je opovrgao umešanost, navodeći da su tvrdnje da je ruski lider odgovoran neprihvatljive.

Aleksej Navaljni umro je u petak u zatvoru u ruskoj arktičkoj oblasti, gde je služio 19-godišnju kaznu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.