Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Ove znakove očekuje veliki priliv novca u narednim danima

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara: Ove znakove očekuje veliki priliv novca u narednim danima

Saznajte šta vam zvIJezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje od 5. do 11. februara.

OVAN

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine donosi vam uzbudljivu nedelju. Bićete u prilici da vas zapaze važni ljudi. Vaša harizma dolazi do izražaja, nemojte da je krijete. Energija kojom zračite odraziće se i na ljubavnom polju. Ljubav cvjeta! Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak. 

BIk

Malo vam nedostaje da ostvarite sve onako kako ste zamislili u narednom periodu. Zvijezde vam savjetuju da se okružite ambicioznim ljudima. Moguće je i novi vid saradnje. Bikovi koji imaju privatni biznis profitiraju u ovoj nedelji. U ljubavi sve ide svojim tokom. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

BLIZANCI

Ova nedelja vam donosi nove izazove sa kojim ćete morati sami da se izborite. Važno je da znate da kažete „ne“ kada je potrebno. Odlučite se radije za sklapanje kompromis. Slobodni Blizanci poželeće da osvoje jednu simpatiju, dok zauzeti uživaju u strasti i ljubavi. Najbolji dani biće vam petak i subota.

RAK

Povoljna nedelja za nove ideje i projekte. Očekuju vas povoljne ponude! Imajte otvorenu komunikaciju sa nadređenima. Izbegavajte ogovaranja iza leđa, to bi štetilo vašoj reputaciji. Očekuje vas i novčana dobit početkom nedjelje. Pametno rasporedite troškove. Unosite više vitamina. Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.

LAV

Uspjeh vam se smiješi, nove saradnje i samim tim i profit. Biće vas potrebno više organizacionih sposobnosti kako bi ste izašli na kraj sa obavezama. Slobodni Lavovi upoznaju osobu po mjeri, oni zauzeti bi trebalo više da se potrude oko partnera. Mali znaci pažnje biće od koristi. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

DEVICA

Budite smjeli da prvi pokrenete inicijativu kako biste izašli iz svakodnevice. Iskoristite svoje potencijale i kontakte, pogotovo ako imate privatni biznis. Očekuju vas promjene na ljubavnom polju. Shvatiće šta vam nedostaje. Obratite pažnju na pritisak i redovno ga provjeravajte. Najbolji dani biće vam srijeda i petak.

VAGA

Period od 5. do 11. februara 2024. godine vam donosi mogućnost napretka. Utorak je odličan dan za pregovore. Ne trošite vrijeme na rješavanje sitnih problema, pogotovo tuđih. Fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve. Na ljubavnom polju stižu lijepe vijesti. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

ŠKORPIJA

Početak nedelje vam donosi veću dozu stresa. Moraćete da nađete načine da ga uspješno neutrališete. Prijaće vam druženje sa prijateljima, fizička aktivnost ili odlazak u prirodu. Zalihe novca su vam pri kraju, dobro ih rasporedite do sredine nedelje, a onda vas čeka priliv novca. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

STRijELAC

Na poslu se više fokusirajte na timski rad, a ne pojedinačni. Olakšaćete sebi obaveze i zadobiti poverenje kolega. Slobodni Strijelčevi ne mogu da se odluče, imaće ponude sa svih strana. Zauzeti neka razmisle da li su sa pravom osobom ili ih samo koristi. Obratite pažnju na respiratorne organe. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

JARAC

Horoskop početkom februara 2024. godine vam donosi miran početak nedjelje. Od srijede vam počinje ubrzani tempo rada. Potrudite se da ih ravnomjerno rasporedite kako biste na miru uživali u slobodnim danima. Jedna osoba će otvoreno da vam se nabacuje, dobro razmislite. Zauzeti nek se više potrude oko partnera. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

VODOLIJA

Ove nedjelje rastrzani ste između poslovnog i privatnog života. Neko od bliskih osoba će vam tražiti veliku uslugu što može da vas dovede u probleme. Izbjegavajte sukobe sa uniformisanim licima. Slobodne Vodolije imaće priliku za povezivanje sa starijom osobom, one zauzete su zaljubljene do ušiju. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2024. godine vam donosi uzbudljivu nedjelju. Kombinacija pozitivne energije i adrenalina će dominirati. Na ljubavnom polju očekuju vas naleti energije i strasti. Slobodne Ribe uživaće u društvu simpatije. Ne brzajte u koracima. Pusitite nek sve ide svojim tokom. Najbolji dani biće srijeda i subota.

                                                                                                                         izvor:Danas

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.