Rukometaši sa Belgijom ili Italijom u baražu za SP

Rukometaši sa Belgijom ili Italijom u baražu za SP

Najbolji crnogorski rukometaši igraće protiv Belgije ili Italije u baražu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, odlučeno je na današnjem žrijebu.

Belgija i Italija sastaće se u martu  u pretkvalifikacijama.

Prvi meč izabranici Vlada Šole odigraće u gostima 8. ili 9. maja, revanš u Crnoj Gori je 11. ili 12. maja.

Crna Gora je nedavno na Evropskom prvenstvu eliminisana u prvoj fazi, ali je zauzela 3.mjesto u grupi C i kao 14. završila učešće, čime je izborila i mjesto u 1. šeširu pred baraž za SP.

Svjetsko prvenstvo za rukometaše na programu je od 14. januara, do 2. februara 2025. godine u Hrvatskoj, Norveškoj i Danskoj.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.