Crni manikir za doček Nove godine
/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-OLEKSANDR SMIRNOV

Crni manikir za doček Nove godine

Za nedjelju dana je doček 2024. i pripreme su uveliko u toku. Danas se bavimo noktima. Ako želite nešto elegantno i upečatljivo, odaberite crni manikir. A mi smo prikupili prelijepe ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za sofisticirane novogodišnje nokte koji idu uz sve stajlinge.

Praznični manikir

Ova kombinacija glatkih crnih noktiju i crnih francuskih noktiju sa šljokicama idealna je za doček Nove godine. Elegantan, originalan i sofisticiran manikir u duhu praznika.

Crni frenč

Sigurna opklada za elegantan, sofisticiran i dugotrajan crni manikir za nokte je francuski manikir u crnoj boji.

Crni nokti sa prazničnim motivima

Veoma elegantan, crni manikir sa akcentnim noktima u nude nijansi i sa crnim zvjezdicama. Originalnost i sofisticiranost u istom dizajnu noktiju.

Zvjezdano nebo

Toliko jednostavan a toliko moćan manikir. Ovi nokti podsjećaju na zimsko nebo posuto zvijezdama. Prosto su neodoljivi.

S gradijentom

Ove crne nokte karakteriše suptilni gradijent, vrhunski trend ove sezone. Idealan manikir za doček 2024.

Crni nokti sa efektom džempera

Nokti sa efektom džempera trenutno su na vrhuncu popularnosti. savršena ideja za novogodišnji manikir. Kombinujte crne i akcentne nokte sa motivima džempera u nude nijansi.

Crno i bijelo

Ako volite najelegantniju od svih kombinacija – crnu i bijelu, zašto ove godine ne biste i manikir napravili u tom fazonu? Crni na jednoj i bijeli nokti na drugoj ruci razbijaju monotoniju, originalni su i sofisticirani.

Sa suptilnim cirkonima

Ipak je nova godina, malo cirkona uopšte nije naodmet. Dovoljno je da stavite cirkone samo na akcentnim noktima i to diskretno,piše lepotaizdravlje.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.