Automobil udario u vozilo iz Bajdenove pratnje
Džozef Bajden

Drama u SAD

Automobil udario u vozilo iz Bajdenove pratnje

Jedan automobil udario je u Jeep, koji je bio dio pratnje predsjednika SAD-a Džoa Bajdena. Nakon toga su predsjednika SAD-a odveli agenti Tajne službe.

U tom trenutnu su predsjednik SAD Džo Bajden i prva dama Džil Bajden izlazili iz njegovog predizbornog štaba u Vilmingtonu u Deleveru, prenosi Avaz.

Bajden je zastao i pogledao u pravcu sudara iznenađen. I on i prva dama nisu povrijeđeni. Automobil sa tablicama Delevera udario je u crni Jeep američke Tajne službe koji je štitio kolonu na raskrsnici.

Vozilo je, kako prenose mediji, pokušalo da nastavi ka zatvorenoj raskrsnici prije nego što je osoblje Tajne službe krenulo u akciju i opkolilo vozilo sa izvučenim oružjem, dajući uputstva vozaču da podigne ruke. Ime vozača nije objavljeno.

Kako prenose američki mediji, Džo i Džil Bajden su neposredno prije incident napustili predizborni štab. 

Čuo se prasak, a Bajden je navodno u šoku gledao šta se događa, prije nego što je uveden u svoj automobil, gdje je njegova supruga već sjedila, a potom su odvezeni natrag u njihovu kuću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.