Nenezić: Abazovićeva vlada rukometašice na svjetsku smotru ispratila sa “nulom” iz budžeta
Foto: X MREZA

Nenezić: Abazovićeva vlada rukometašice na svjetsku smotru ispratila sa “nulom” iz budžeta

Danas su Zlatne lavice dobile jos jednu desetku iz patriotizma i ljubavi prema svojoj Crnoj Gori kao odgovor za “nulu” vlade Dritana Abazovića, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD), Branislav Bane Nenezić.

„Zlatne lavice su nam još jednom održale lekciju ljubavi i požrtvovanja prema svojoj zemlji i svom narodu, predstavnici saveza veliki stepen profesionalizma iako ih je vlada “lažnog cara Šćepana malog 21. vijeka”, Dritana Abazovića na svjetsku smotru najboljih rukometašica svijeta ispratila sa “nulom” iz državnog budžeta”, napisao je Nenezić na društvenoj mreži X.

Nenezić je istakao nezadovoljstvo odnosom državnih preduzeća prema crnogorskoj reprezentaciji.

„Isti stepen “patriotizma” prema crnogorskim lavicama pokazale su i državne firme, koje nisu za njih imali “prostora” u budžetu. Sramota je cijele Crne Gore što one koje su najveće radosti donijele naciji ovako tretiramo”, napisao je Nenezić.

Nenezić je u objavi zahvalio rukometašicama na svim uspjesima koje postižu za Crnu Goru.

„Za sve što radite, i za sve sto ćete uraditi, veliko hvala i izvinite, ali svanuće nova majska zora, a do tada makar dlanovima uvijek uz vas! Da je vječna Crna Gora”, zaključio je Nenezić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.