Zbog nasilničkog ponašanja podnijete krivične prijave protiv šest maloljetnika
Ilustracija (Foto: Pixabay)

Zbog nasilničkog ponašanja podnijete krivične prijave protiv šest maloljetnika

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su dvije krivične prijave protiv šest maloljetnika zbog nasilničkog ponašanja - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su precizirali, u dva odvojena događaja došlo je do fizičkog napada na oštećene maloljetnike od strane osumnjičenih, zbog čega su procesuirani.

- Krivična prijava podnijeta je protiv tri maloljetnika stara 15 godina zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu jedne osobe. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Braće Zlatičanin fizički napali ovu osobu zadajući mu više udaraca u predjelu glave i tijela usljed čega je oštećeni zadobio lake tjelesne povrede. Druga krivična prijava podnijeta je protiv još tri maloljetnika stara 15 i 17 godina koji se sumnjiče za krivično djelo nasilničko ponašanje. Oni su, kako se sumnja, u blizini Mosta Blaža Jovanovića fizički napali dva maloljetnika zadajući im udarce u predjelu glave i tijela, od kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji - navedeno je u saopštenju.

Krivične prijave su podnijete u redovnom postupku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.