U napadu nožem u Njujorku ubijene četiri osobe, među njima dvoje djece
Izvor: pixabay ilustracija

U napadu nožem u Njujorku ubijene četiri osobe, među njima dvoje djece

Četiri osobe su poginule, uključujući dvoje djece, u napadu nožem u Kvinsu u Njujorku.

Ubijeni su 11-godišnja djevojčica, 12-godišnji dječak, 44-godišnja žena i muškarac od 30 godina, a vjeruje se da su svi članovi porodice, saopštila je policija, prenosi CNN.

U napadu su povrijeđene tri osobe od kojih jedna teško. Među povrijeđenima su i dva policajca koja su došla na mjesto događaja.

Kako piše CNN, policija je primila poziv hitne pomoći nešto posle 5 sati ujutro od mlade žene, koja je rekla da je njen rođak ubio članove njene porodice, rekao je šef policijske uprave Njujorka Džefri Madri na konferenciji za novinare.

Policajci po dolasku vidjeli čovjeka kako izlazi sa prtljagom, koji je izvukao kuhinjski nož na policajce, jednog ubo u vrat i grudi, a drugog udario u glavu, dodao je načelnik. Jedan od policajaca je izvukao oružje i pucao, ubivši osumnjičenog, rekao je Madri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.