Nikšićanin osumnjičen da je sam sebe ranio nožem, pa policiji dao lažnu prijavu
ilustracija

Nikšićanin osumnjičen da je sam sebe ranio nožem, pa policiji dao lažnu prijavu

Nikšićka policija predala je Osnovnom državnom tužilaštvu i krivičnu prijavu protiv I.K. (27) zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno prijavljivanje.

- Sumnja se da je I.K. 29. novembra, nakon što je dovezen u prostorije Medicinskog centra Nikšić, sa ubodnom ranom u predjelu stomaka, lažno dao obavještenje na okolnosti zadobijanja povreda. On je policijskim službenicima saopštio da je povredu u predjelu stomaka zadobio do strane više njemu nepoznatih lica dok se nalazio u blizini stambene zgrade u kojoj živi, a koja se nalazi u ulici Novaka Ramova - navode iz Uprave policije.

Policija je saslušala više građana i pregledala veći broj video nadzora sa lica mjesta.

- Policija je tako došla do sumnje da je ovo lice, dok se nalazilo u svom stanu, samo sebe povrijedilo kuhinjskim nožem. Protiv I.K. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku - zaključuju u saopštenju iz UP.

 

Izvor: DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.