GP URA Bijelo Polje: Abazovićeva Vlada bila noćna mora organizovanog kriminala koji je jedva dočekao njen kraj

GP URA Bijelo Polje: Abazovićeva Vlada bila noćna mora organizovanog kriminala koji je jedva dočekao njen kraj

Na juče održanom sastanku opštinskog odbora (OO) bjelopoljske URE kojem su prisustvovali predsjednik partije Dritan Abazović, potpredsjednik Filip Adžić i izvršni direktor Zoran Mikić sumirani su rezultati koje je URA ostvarila u prethodnom periodu i izloženi planovi za dalje političko djelovanje.

Navodi se da je istaknuto da URA može biti zadovoljna ostvarenim rezultatima Vlade Abazovića koja je, kako su kazali, pokrenula “istorijske stvari u borbi protiv kriminala i korupcije zbog koje je bila noćna mora organizovanog kriminala koji je jedva dočekao njen kraj”.

“Takođe, vraćanje u državno vlasništvo trajektne linije Kamenari-Lepetane, Željezare, Luke Budva i Pina, ali i značajno uvećanje akcija države u Elektroprivredi Crne Gore i Luci Bar ostaće nešto po čemu će se pamtiti Abazovićeva Vlada. Iako je 43. Vlada pokazala veliku želju da se posveti razvoju sjevera Crne Gore nije uspjela u svom kratkom mandatu da završi neke bitne projekte za razvoj Bijelog Polja, ali ostaju sjajni rezultati koji su na ponos građanima i građankama Bijelog Polja, a to su značajna ulaganja u bjelopoljsku Bolnicu, koja je uz to vođena i odličnim menadžmentom, takođe, imali smo i izgradnju dugo očekivanog objekta osnovne škole ,,Dušan Korać””, neki su od zaključaka sastanka.

Predsjednik bjelopoljskog odbora URE Hajrudin Bučan na sastanku se zahvalio svim članovima koji su dali doprinos da URA bude prepoznata u Bijelom Polju, a posebno se zahvalio izvršnom direktoru URE Zoranu Mikiću, koji je, kako je rekao, dao “nemjerljiv doprinos radu opštinskog odbora.”

“URA je preuzela na sebe u prethodnom vremenu veliku odgovornost da transformiše Crnu Goru u čemu je u najvećoj mjeri i uspjela, jer danas živimo u značajno boljem, slobodnijem i pomirenijem društvu”, poručio je Bučan.

Navodi se da Abazović je poručio kolegama u Bijelom Polju, da je iza partije težak period u kojem je URA zbog “beskompromisne” borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije bila, kako je kazao, “meta napada crnogorskog podzemlja koji i dan danas traju, kao i onih medija, nevladinih organizacija i političara koji su konektovani na organizovane kriminalne grupe”.

“Mafija uvijek napada samo one koji joj ugrožavaju poluge moći. Bez obzira na takve okolnosti sve smo to stoički podnijeli i sada iz opozicije, a vjerujem ne zadugo, nastavljamo našu borbu za evropsku, građansku i ekološku Crnu Goru”, zaključio je Abazović.

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.