Državljanin Turske kažnjen sa 15 dana zatvora: Vozio sa 2,20 promila alkohola u krvi
Ilustracija

Sud za prekršaje u Budvi izrekao kaznu

Državljanin Turske kažnjen sa 15 dana zatvora: Vozio sa 2,20 promila alkohola u krvi

Predsjednik suda za prekršaje u Budvi saopštio je da je državljanin turske O.I.I. (1984) oglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana jer je juče u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.20 g/kg.

"Dežurna sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović je odredila da se kazna izvrši prije pravosnažnosti rješenja, pa je okrivljeni odmah po izricanju sproveden u UIKS Spuž na izdržavanje", navodi se u saopštenju.

Uz kaznu mu je, kako se navodi,  izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od četiri mjeseca, koja stupa na snagu nakon što okrivljeni izdrži kaznu zatvora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.