Kaputi u braon nijansama vladaju ove sezone
/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-SVALERIIA

Kaputi u braon nijansama vladaju ove sezone

Čokoladna, kamel, mahagoni – koju god nijansu da odaberete ne možete pogriješiti. Kaputi u braon nijansama vladaju ove sezone. Inače, ako želite da izgledate skupo, nosite braon boju – ne samo kad su kaputi u pitanju. Bilo da nosite bijelu majicu i farmerke ili klasičnu crnu haljinu, ovaj kaput ne samo što će se odlično uklopiti već će i podići svaki stajling na viši nivo. A to su dokazale i mnoge poznate dame. Dakle, ako tražite kaput koji ne samo da će vas zagrijati, već će izmamiti mnogo komplimenata, ne tražite dalje – kaput u braon boji je idealan. Kaja Gerber ne samo da je odabrala glavni trend sezone – kaput u braon boji, ona je pokazala kako se kombinuju različite braon nijanse "od glave do pete".

Jedna od najpopularnijih modnih influenserki, Hejli Biber, nije odoljela trendu braon trendu. Već smo pisali o njenom braon blejzeru koji je uklopila sa mini suknjom braon boje. U oktobru, manekenka je prisustvovala proslavi 43. rođendana Kim Kardašijan u restoranu Funke na Beverli Hilsu. Tom prilikom nosila je braon kožnu mini suknju i odgovarajući, oversize kožni blejzer u boji kafe sa bijelom majicom ispod. Kao dodatni dokaz da miješanje različitih nijansi braon uvijek izgleda šik, jeste i savršeni stajling glumice Lore Harijer. A ono što se posebno ističe jeste braon kožni kaput,piše lepotaizdravlje.rs

Elegantni braon trenč Rouzi Hantington Vajtli uspijeva da uklopi tri različita trenda u jedan kaput: maksi dužinu, kožni trenč i, naravno, braon.

Dakle, drage dame, ako idete ovih dana u šoping (i iskoristite velika sniženja), kupite kaput u boji čokolade. Nećete pogriješiti.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.