Počinje prodaja ulaznica za Eurosong 2024.

Počinje prodaja ulaznica za Eurosong 2024.

U utorak u 10 sati počinje prodaja ulaznica za Eurosong 2024., koji će se od 6. do 11. maja naredne godine održati u švedskom gradu Malmeu. Organizatori su odlučili da krenu s prodajom ulaznica ranije nego inače, a transakcije će se provoditi preko platforme Ticketmaster.

Ukupno je u ponudi devet događaja od ponedjeljka do subote, kada je na rasporedu veliki finale. Cijene ulaznica kreću se od 145 švedskih kruna ili 13 eura za generalnu probu za prvi i drugi polufinale, pa do najmanje 75 eura za subotnji finale uživo.

Najskuplje ulaznice za završnicu u Malme Areni (ne računajući VIP pakete) stoje 332 eura, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.