Pale prozivke na račun Nataše Bekvalac: I ona će se iznenaditi kad objavi album

Pale prozivke na račun Nataše Bekvalac: I ona će se iznenaditi kad objavi album

Album Nataše Bekvalac njeni fanovi prizivaju već godinama. Pjevačica redovno ponavlja da uveliko radi na njemu, da će to biti njeno najbolje i najemotivnije izdanje i da vrijedi čekati.

Ipak, to nije dovoljno da ugasi vatru.

Zbog toga je pratioci ispod svake objave na Instagramu redovno pitaju – kad će?

Tako je bilo i ovog puta, kada je lijepa Nata objavila sliku na kojoj je vidimo u glamuroznom izdanju.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Poručila je pratiocima da podrže njene pulene u takmičenju “IDJ Show”, no među prvim komentarima bio je onaj u vezi sa albumom.

“Iznenadiće nas kad budemo najmanje očekivali”, predviđaju fanovi, a u slučaj se umiješala i Natašina bliska saradnica i prijateljica Tanja Mrkić.

“I ona će se iznenaditi”, napisala je Tanja.

Na potezu je Bekvalac.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.