Dodatni polazak voza iz Bara nakon koncerta Stjepana Hausera
Ilustracija

Željeznički prevoz saopštio

Dodatni polazak voza iz Bara nakon koncerta Stjepana Hausera

Željeznički prevoz Crne Gore AD Podgorica organizovaće dodatnu voznu liniju iz Bara nakon koncerta Stjepana Hausera koji se održava 25.avgusta sa početkom u 21 sat na platou Sportske dvorane u Baru.

“Dodatni polazak voza je 26. avgusta iz stanice Bar za Podgoricu u 02:00h ujutru, a u sastavu voza će biti troje kola sa mjestima za sjedenje ukupnog kapaciteta 180 mjesta. Karte će biti u prodaji na dan polaska po redovnim cijenama, a za dolazak u Bar korisnici naših usluga mogu iskoristiti neki od redovnih polazaka po izboru”, saopšteno je iz ŽPCG.

Moguće je kupiti povratne karte, a u vozu koji će u dva ujutro krenuti iz Bara biće omogućena i kupovina karata u vozu.

Koncert u Baru otvoriće Sergej Ćetković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.