Crna Gora danas bira predsjednika:CDT: Glasalo 70,7 odsto birača

U Crnoj Gori danas se održava drugi krug predsjedničkih izbora na kome učestvuju kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta Evropa sad, Milo Đukanović i Jakov Milatović. Biračka mjesta biće otvorena od sedam do 20 sati. CEMI i CDT nadgledaju regularnost sprovođenja izbora i evidentiraju nepravilnosti. CdM će tokom cijelog dana pratiti izvještavati o izbornom danu.

CDT je objavio da je u drugom krugu izbora glasalo 70,7 odsto birača, odnosno oko 383.300 građana.  CDT je saopštio da je izlaznosz veća za 7,7 odsto u odnosu na prvi krug izbora 19. marta.Po podacima CEMI, izlaznost do 19 časova je 66,9 odsto. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.