Korać: Glas za Đukanovića je nastavak nezavisne, suverene Crne Gore koja nikome ništa ne duguje

Korać: Glas za Đukanovića je nastavak nezavisne, suverene Crne Gore koja nikome ništa ne duguje

"Kada su vaši hrabri preci stvorili nezavisnu crnogorsku državu koja je priznata od strane velikih evropskih sila na Berlinskom kongresu, nikome ništa nijesu dugovali, sami su to uradili bez ičije pomoći", kazao je Korać.

Bivši potpredsjednik Vlade i poslanik u Skupštini Srbije Žarko Korać podržao je predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, u susret drugom krugu predsjedničkih izbora 2. aprila.

"Glasanjem za Mila Đukanovića, glasate za nastavak onoga što je danas Crna Gora, nezavisna i suverena država koja nikome ništa ne duguje, kao ni ranije u istoriji", kazao je Korać.

"Kada su vaši hrabri preci stvorili nezavisnu crnogorsku državu koja je priznata od strane velikih evropskih sila na Berlinskom kongresu, nikome ništa nijesu dugovali, sami su to uradili bez ičije pomoći", navodi se u video poruci podrške Žarka Koraća i saopštenju DPS -a.

Kako kaže Korać, "državu ste izgubili stvaranjem Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, obnovili ste je 2006. godine na referendumu".

On je dodao da na ovim izborima građani Crne Gore odlučuju na vrlo jednostavan način.

"Glasanjem za Mila Đukanovića, glasate za nastavak onoga što je danas Crna Gora, nezavisna i suverena država koja nikome ništa ne duguje, kao ni ranije u istoriji", zaključio je Korać.

"Svi kojima je Crna Gora na srcu, imaju vrlo lak izbor – glasanje za Mila Đukanovića", zaključio je Korać.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.