Bećirović: Đukanović dokazani borac za crnogorsku državu, u nedjelju pokažite hrabrost i čojstvo, neka vječno živi Crna Gora
Denis Bećirović

Milo. Nego ko ?

Bećirović: Đukanović dokazani borac za crnogorsku državu, u nedjelju pokažite hrabrost i čojstvo, neka vječno živi Crna Gora

Poruka podrške predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću došla je i iz susjedne Bosne i Hercegovine, saopštili su iz partije.

Član Predsjedništa BiH Denis Bećirović uoči drugog kruga predsjedničkih izbora na početku svog obraćanja kazao je da su pred Crnom Gorom “sudbonosni izbori”.

“Nije svejedno šta ćete odlučiti u nedjelju. Nije svejedno ni nama u Bosni i Hercegovini kakav ćete izbor napraviti. Mi našu Bosnu i Hercegovinu nikada nećemo izdati. Nemojte ni vi Crnu Goru. Nemojte izdati pretke, nemojte izdati historiju, čuvajte državu”, jasan je bio Bećirović.

Crna Gora i Bosna i Hercegovina spadaju u red najstarijih država u Jugoistočnoj Evropi i kao član Predsjedništva države Bosne i Hercegovine, kako je kazao, “njegova je i ljudska i politička obaveza da podrži snage koje se bore za očuvanje nezavisne Crne Gore”.

Prema njegovim riječima, neki su mu poručili da ne rizikuje i da ne podrži predsjednika Mila Đukanovića, ali, kako je saopštio, “na kalkulantske računice nikada nije pristajao”.

“Ja sam čovjek koji ima stav jasan i glasan, precizan i nedvosmislen. Bezrezervno podržam ljude koji se bore za nezavisnu Crnu Goru. Predsjednik Milo Đukanović je dokazani borac za crnogorsku državu i prijatelj Bosne i Hercegovine”, jasan je bio Bećirović.

U nastavku obraćanja ukazao je da su dvije države ugrožene od istog velikodržavlja.

“Nemojte dozvoliti da Crnu Goru pokore protogonisti velikodržavlja. Pokažite da multietnička i antifašistička Crna Gora je u najboljem interesu i Crne Gore i cijele regije i cijele Evrope. Čuvajte antifašističku i mutietniču Crnu Goru”, poručio je Bećirović.

Na kraju svog obraćanja član Predsjedništva BiH Denis Bećirović pozvao je građane da u nedjelju svi do jednog izađu na izbore i, kako je ocijenio, “spasu Crnu Goru”.

“U nedjelju pokažite hrabrost i čojstvo. Neka vječno živi Crna Gora. Neka vječno živi Bosna i Hercegovina. Neka vječno živi savezništvo države Bosne i Hercegovine i drape Crne Gore”, zaključio je Bećirović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.