Medojević: Đukanović pretvorio državu u Kolumbiju na Jadranu, vidimo se 2. na oproštaju od njega
Nebojša Medojević

Medojević: Đukanović pretvorio državu u Kolumbiju na Jadranu, vidimo se 2. na oproštaju od njega

Predsjednik "Pokreta za promjene", Nebojša Medojević, kazao je da je Crna Gora suočena sa unutrašnjim terorizmom.

"Zemlja faktički u vanrednom stanju i haosu. Nema odgovora političke elite! stanje kritično! Ugrožen ustavni poredak, mir i stabilnost u zemlji! Mora se reformisati iz korjena. Đukanović je državu pretvorio u Kolumbiju na Jadranu. Zato je 02.04. pred građanima važan zadatak. Mi ili on", naveo je Medojević.

Poručuje: "Označimo kraj epohe zla i prionimo zajedno na težak posao generalnog spremanja naše zajedničke kuće Crne Gore".

"Vidimo se u nedelju na oproštaju od Đukanovića", zaključio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.