Švercovali 17 kilograma kanabisa prema Crnoj Gori, troje uhapšenih
Iilustracija

Švercovali 17 kilograma kanabisa prema Crnoj Gori, troje uhapšenih

Albanska policija uhapsila je tri osobe u selu Griže, nadomak graničnog prelaza Božaj ka Crnoj Gori, nakon što je policija u njihovom vozilu 17 kilograma kanabisa.

Tri osobe su uhapšene u okviru policijske akcije kodnog naziva "Griže", prenose albanski mediji. Sva trojica uhapšenih imaju po 20 godina. 

Prilikom pretresa vozila, u koferu, policija je pronašla 16 paketa kanabisa i ali i jednu plastičnu kesu u kojoj je bila droga. 

Ukupna težina je 17 kilograma, i narktoici su oduzeti kao materijalni dokazi, zajedno sa vozilom. 

Uhapšenima se stavlja na teret krijumčarenje droge i organizovani kriminal. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.