Pjevač u klub došao na konju, preplašena životinja ga zbacila

Pjevač u klub došao na konju, preplašena životinja ga zbacila

Američki reper i višestruki osvajač Gremija, Cee Lo Green nastupio je na rođendanskoj zabavi u čast pokojnog kolege Shawtyja.

Njegov ulazak u klub ostaće zapamćen, ali ne onako kako se on nadao.

Naime, kako bi ostavio što veći utisak prilikom ulaska na zabavu, Green je došao na konju.

Publika je vrištala i aplaudirala, a u pozadini je svirala glasna muzika.

U jednom trenutku konj se uznemirio i preplašio neprirodnog okruženja, te je muzičara zbacio sa sebe na pod. Njegovoj nezgodi svi su se glasno nasmijali, a snimak pada postao je viralan.

Brojni su kritikovali ovaj Greenov potez nazivajući ga “nepromišljenim i glupim”.

“Ovo je bilo glupo. Prvo si na konju i očigledno je da ne znaš jahati, a onda si ga odveo u klub s glasnom muzikom i nekontrolisanom publikom. Naravno da je konj preplašen jer se previše toga događa oko njega”, “Umro bih od smijeha da sam bio tu”, “Koliko je samo glup”, “Nakon što je pao, prvo bih provjerio je li konj dobro. Trebalo je podnijeti tu težinu”, “Kad sam vidio kako se ljulja pri ulasku, znao sam da ovo neće završiti dobro”, “Jadna životinja”, nizali su se komentari.

Prilikom pada Green je prošao nepovrijeđen te se nastavio zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Izvor CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.