Škrelja: Milatovićev evropeizam se kreće u rasponu od Šešelja do Rakovića
Luiđ Škrelja

Škrelja: Milatovićev evropeizam se kreće u rasponu od Šešelja do Rakovića

Nakon Vojislava Šešelja, zamjenik kandidata za predsjednika Evropa sad Jakov Milatović danas je dobio ništa manje značajnu podršku od osvjedočenog šoviniste Aleksandra Rakovića.

Onog što ne propusti priliku da kaže da Crnogorci ne postoje, a ako postoje da im priprijeti, kazao je Luiđ Škrelja, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Hoće li populisti i ovog puta da se brane papagajski ponavljajući kako je sve te opskurne likove DPS nagovorio da podrže Milatovića? Svaki komentar na ovo je suvišan. Milatovićev evropeizam se kreće u rasponu od Šešelja do Rakovića”, naglasio je Škrelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.