SDT formiralo predmet povodom kupovine trajekta

SDT formiralo predmet povodom kupovine trajekta "30. avgust"

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet povodom kupovine trajekta "30. avgust" - potvrđeno je Televiziji "E iz ovog tužilaštva.

Portparol i državni tužilac Vukas Radonjić kazao je za ovu televiziju da je SDT krivični predmet formiralo samoinicijativno povodom kupovine trajekta od hrvatskog privrednog društva "Jadrolinija", a radi utvrđivanja postojanja osnova sumje da li je učinjeno krivično djelo iz njegove stvarne nadlženosti

- U toku je izviđaj - kazao je Radonjić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.