U KCCG u posljednja 24 sata obavljeno 1.908 pregleda

U KCCG u posljednja 24 sata obavljeno 1.908 pregleda

U Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) u posljednja 24 sata obavljeno je 1.908 ambulantnih pregleda, od čega 380 u Institutu za bolesti djece (IBD).

Iz KCCG je saopšteno da je U Urgentnom centru zbrinuto 207 pacijenata, a u dnevnim bolnicama 174.
- U istom periodu obavljen je 61 operativni zahvat. Na bolničko liječenje primljeno je 106 pacijenata, od čega 13 u IBD-u - navodi se u saopštenju.

Iz KCCG su rekli da je u Centru za radiološku dijagnostiku odrađeno 560 dijagnostičkih procedura, od čega 109 CT i 36 MR pregleda.

Kako su naveli iz te zdravstvene ustanove, u Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD-a odrađene su 72 dijagnostičke procedure, od čega tri CT i 15 MR pregleda.

- U Centru za kliničko-laboratorijsku dijagnostiku uzorkovano je 1.130 pacijenata i odrađeno 27.748 analiza - kaže se u saopštenju.

U Porodilištu KCCG-a, u posljednja 24 sata, rođeno je 12 beba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.