Vuksanović Stanković:  Očekujem podršku HGI i njenih birača 19. marta
Foto: SDP

"Zbog naše političke bliskosti i zajedničkih ciljeva koje nas spajaju"

Vuksanović Stanković: Očekujem podršku HGI i njenih birača 19. marta

Zbog naše političke bliskosti i zajedničkih ciljeva koje nas spajaju, zbog Evropske unije i evropskih vrijednosti koje nas povezuju, prenijela sam rukovodstvu HGI poruku da smatram da zavrjeđujem njihovu i podršku birača HGI na predsjedničkim izborima 19. marta, saopštila je predsjednička kandidatknija SDP Draginja Vuksanović Stanković, nakon razgovora sa rukovodstvom HGI-a.

 Vuksanović Stanković ističe da je ovo bio iskren i otvoren razgovor prijatelja, saboraca iz vremena kada nas je, kako dodaje, bilo malo za nezavisnu i građansku Crnu Goru, i saboraca današnjih u borbi za očuvanje takve Crne Gore na koju se nasrće iz istih ideoloških centara kao ranije.

“Tivat je mjesto koje na sjajan način simbolizuje crnogorsku multikulturalnost a današnji susret sa prijateljima iz Hrvatske građanske inicijative i gospodinom Vuksanovićem je bio dobar povod da se podsjetimo na ovu temeljnu vrijednost moderne Crne Gore”, saopštila je ona.

Prema njenim riječima,  Crna Gora i Hrvatska moraju da imaju najbolje moguće odnose, te da ove dvije zemlje u bliskoj budućnosti moraju biti najbliži partneri u EU, čiji je Hrvatska član, a Crna Gora mora uradit sve da pristupi članstvu što je moguće prije.

“HGI, kao odgovorna i partija koja je nebrojeno puta pokazala privrženost evropskoj Crnoj Gori, će sasvim sigurno i u narednom periodu značajno doprinijeti tom našem velikom i istorijskom cilju”, zaključila je predsjednička kandidatkinja SDP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.