Bečić: Ovi izbori imaju veći značaj za dalji put i razvoj Crne Gore, mnogo više od svih prethodnih
Foto: Demokratska Crna Gora

Bečić: Ovi izbori imaju veći značaj za dalji put i razvoj Crne Gore, mnogo više od svih prethodnih

Predsjednički kandidat Aleksa Bečić danas je nastavio svoju kampanju "PUT ČASTI" čiji cilj je približiti pobjedničku ideju svakom građaninu naše države od Ulcinja do Pljevalja.

Građani Šavnika su srdačno dočekali Aleksu Bečića i poručili mu da je ideja pobjede tradicionalnih vrijednosti i više nego dobrodošla u njihovoj opštini.

U neposrednom razgovoru sa građanima Šavnika Bečić je istakao:

"Danas sam krenuo u posjetu svakom pedlju naše domovine i među prvim opštinama imao sam osjećaj odgovornosti da posjetim upravo Šavnik. Ovi izbori imaju veći značaj za dalji put i razvoj Crne Gore, mnogo više od svih prethodnih.

Uvjeren sam da su pogrešne vrijednosti koje su nam nametali, a mislim na tridesetogodišnje vođenje sopstvenim interesima i jeftinini nacionalizam ekonomski i moralno opustošili Šavnik i Crnu Goru. Dok su trajale vrijednosti časti i poštenja, šavnička sela su bila puna, čim su na čelo države došli oni koji su te vrijednosti gazili, naši mladi su krenuli trbuhom za kruhom svugdje po svijetu, daleko od svog Šavnika i svoje Crne Gore.

Zato se kao društvo moramo vraćati vrijednostima koje su nas stvarale i kojima smo se borili protiv mnogih izazova koje je naša istorija iznosila pred nas.

Sreća je što se za bolje puteve konačno odlučujemo olovkama, na miran i dostojanstven način kako priliči Šavniku i Crnoj Gori. Moja obaveza je da vaše povjerenje opravdam na način što ću čast vratiti u svaku instituciju, u politiku i državu u cjelini koju ću voditi na način što mi se neće služiti, već ću kao predsjednik biti sluga građana koji su me izabrali i sluga države koja mi je jedini gazda.

Šavničani su uvijek bili na strani pravde, istine i časti! Zato sam danas ovdje da pobjeda ne bude moja, već da pobijedimo svi zajedno!

Neka novi put građanske i evropske Crne Gore učvrsti našu slogu, da u slozi budemo snažniji od planine Vojnik, a proces modernizacije, na temeljima tradicionalnih vrijednosti, brži od voda Bukovice i Bijele'', istakao je Bečić!

Nakon posjete Šavniku, predsjednički kandidat Aleksa Bečić nastavlja ''PUT ČASTI'' u misiji da neposredno prenese ideju trijumfa vrijednosti na kojima smo stvoreni, opstajali i na kojima ćemo graditi ljepšu zajedničku budućnost. A ako reakcije budu kao ove današnje u Šavniku i Danilovgradu, jasno je da građani ovih dana u svojim gradovima dočekuju svog budućeg predsjednika, navodi se u saopštenju Izbornog štaba Alekse Bečića.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.