Evropa sad: DPS i DF dogovaraju taktiku za diskvalifikaciju Spajića

Evropa sad: DPS i DF dogovaraju taktiku za diskvalifikaciju Spajića

Članovi DIK-a iz DPS-a i DF-a pregovaraju kako da diskvalifikuju kandidata Evrope sad, koji ispunjava sve zakonske uslove za predsjedničku kandidaturu, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Iz te partije ističu da postoje tri scenarija koja se dogovaraju. 

“Prvi je da DF bude navodno uzdržan. Drugi, da članovi iz DF-a ne prisustvuju sjednici. I treći da prljavi posao u ime njih odradi neko od preostalih članova DIK-a, kako bi pred javnošću ovog puta DF ostao čist”, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

Prema njihovim riječima, onaj član koji bude protiv kandidature ili uzdržan, te ne bude prisustvovao sjednici, odigraće na ‘račun razrađenog scenarija’.

“Od 11 članova, odluku o kandidaturi donosi većina prisutnih. Imajući u vidu da su članovi DIK-a iz redova DPS-a i DF-a već jednom zajedno i po dogovoru nezakonito uvukli u cijelu priču organe drugih država, te imaju selektivan odnos prema predsjedničkim kandidatima, onda nas ni ubuduće neće čuditi zajednička saradnja i odluke na uštrb zakona Crne Gore”, zaključuju u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.