Abazović: Crna Gora otvorena za investicije sa Bliskog istoka

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović razgovarao je danas sa Abdulom Muhamedom Matar Lahej Alfalasijem, predsjednikom i osnivačem Ajana Holding grupe, renomiranim svjetskim investitorom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Nemanjom Jovanovićem, direktorom NIOUM General trading, koja je integralni dio pomenute grupacije.

Na sastanku je, kako je saopšteno iz kabineta Abazovića, razmatrana realizacija projekata u Budvi, Ulcinju i na sjeveru Crne Gore, za koji su zainteresovani pomenuti investitori.

Abazović je tokom razgovora sagovornike upoznao sa potencijalima Crne Gore, naročito u oblasti zdravstvenog turizma i infrastrukture, ističući istovremeno da je Crna Gora otvorena za investicije sa Bliskog Istoka.

“Investitori su iskazali oduševljenje prirodnim ljepotama Crne Gore, navodeći da im je plan da obiđu više opština kako bi se na licu mjesta uvjerili u potencijale sa kojima naša država rapsolaže”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.